Fostul ministru al Românilor de Pretutindeni, actorul Bogdan Stanoevici, candidat din partea PER la alegerile parlamentare, a explicat, într-o conferință de presă, motivul pentru care nu poartă masca, deși este „un respectuos al legii”, susținând că este sănătos. Mai mult, acesta a precizat că masca îi provoacă herpes, iar el nu are „timp de infecții în acest moment”.

„Pentru a evita speculațiile ulterioare și atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Și aici îl citez pe ministrul Sănătății, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoși nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii și mi-a ieșit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aș pune mască s-ar produce o infecție şi chiar nu am timp de infecții în acest moment”, a susținut Stanoevici.

Alegerile, un pericol

„Dacă a face alegeri devine un pericol pentru sănătatea populaţiei, este evident că nu trebuie făcute alegeri. Ne aflăm în paradoxul unui Parlament în care nu ştim cine are puterea şi cine face parte din opoziţie, pentru că, de fapt, nu există opoziţie, ci o înţelegere între cei care decid soarta românilor. Şi această înţelegere este, din păcate, împotriva românilor. Gestionarea acestei crize sanitare a fost făcută absolut într-un mod catastrofal”, a adăugat Stanoevici.

Fostul ministru a participat, marţi, la sediul Partidului Ecologist Român, la o conferinţă de presă, în calitate de candidat al formaţiunii la Mureş pentru Camera Deputaţilor, alături de Şerban Nicolae şi Cătălin Ivan, care ambii purtau mască.

Citește și: „Parlamentarele” în 6 decembrie, un „cartof prea fierbinte”

#News