Putin își amintește cu nostalgie de tinerețea petrecută în sânul KGB

Vladimir Putin a susținut un discurs în onoarea KGB

Președintele rus Vladimir Putin s-a aflat, în cursul zilei de ieri, la sediul SVR, din Moscova, unde a participat la ceremonia de împlinire a 100 de ani de la înființarea KGB. „Le doresc succes celor care apără Rusia şi poporul nostru de ameninţările externe şi interne, ne apără suveranitatea şi interesele naţionale”, a spus Vladimir Putin ieri, într-un discurs din cadrul ceremoniei.

Vladimir Putin: „Eu ştiu foarte bine că sunt persoane loiale şi curajoase”

Cum istoria liderului de la Kremlin are strânse legături cu KGB-ul, instituția care l-a format, de altfel, pe Vladimir Putin, acesta a decis să facă o vizită la sediu pentru a depune o coroană de flori în onoarea secolului care s-a scurs de la înființarea KGB.

„Sper că Serviciul informaţiilor externe (…) va continua să participe în mod activ la detectarea şi neutralizarea ameninţărilor potenţiale la adresa Rusiei”, a mai spus Putin.

Citește și: Brexit, în linie moartă. Negocierile nu par să ducă nicăieri

„O muncă eficientă a serviciilor de securitate, ghidată de lege şi intersele naţionale, a avut şi va avea întotdeauna o importanţă deosebită pentru Rusia”, a spus, într-un final, Vladimir Putin.

Citește și: Măsuri aspre de Crăciun, în Italia

#News