Trupa Bucovina va concerta în Galați, în noiembrie

12 noiembrie, Galați

Cunoscuta trupă rock, Bucovina, la susține un concert în Galați, în luna noiembrie. Mai exact, concertul va avea loc în data de 12 noiembrie, începând cu orele 17:30, pe terasa Versus Pub.

Cu toate că vorbim despre o perioadă dificilă din punct de vedere pandemic, organizatorii au declarat pentru HashtagNews.ro că vor ține cont de toate cerințele autorităților, raportate în data de 12 noiembrie. Concertul va fi susținut pe terasa pub-ului, iar spectatorii vor trebui să prezinte certificatul verde la intrare. De asemenea, aceștia vor avea obligația să poarte mască sanitară, conform ultimelor restricții anunțate, în cursul serii trecute, de președintele Klaus Iohannis.

Bucovina, play cu rock

Înființată în anul 2000, trupa Bucovina se încadrează în stilul „folk metal”. De-a lungul timpului, aceasta și-a schimbat componența în repetate rânduri, în momentul de față fiind formată din Florin „Crivăț” Țibu (chitară și vocal), Bogdan Luparu (chitară și vocal), Bogdan „Vifor” Mihu (percuție) și Jorge Augusto Coan (chitară bas).

Biletele costă 54,17 lei și se pot achiziționa de pe iabilet.ro.

Citește și: Tarja Turunen va susține două concerte în România, în 2022