Ilie Năstase, după mesajul Ioanei: „Eu abia m-am sculat. Îmi văd de treaba mea”

Fostul tenismen se delimitează de declarațiile soției sale

Ilie Năstase (Foto Impact)

Imediat după mesajul controversat postat de Ioana Năstase, pe pagina ei de socializare, fostul mare tenismen, Ilie Năstase, a fost contactat de presă pentru a i se cere un punct de vedere. „Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea”, a spus acesta.

Ilie Năstase: „Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea!”

Ilie Năstase a spus, de asemenea, că nu el trebuie întrebat în legătură cu mesajul postat de soția sa, aceasta deținând toate răspunsurile. „Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți. Despre asta trebuie să vorbim”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Fanatik.ro.

În paralel, cât timp Ilie Năstase se delimitează de declarațiile Ioanei, cunoscuții acesteia îi plâng femeii de milă. „Ioana este foarte supărată și dezamăgită. Nu înțeleg cum un munte de liniște ca ea poate să treacă prin așa ceva. Ea e un suflet bun, blând, nu-i place să se certe cu nimeni, nu am văzut-o dată să ridice tonul și iată cum din nimic poate să iasă un moment atât de urât. De data aceasta, Ioana nu va mai tolera problemele din viața personală, așa cum s-a întâmplat data trecută. Nu vrea să vorbească despre ce i s-a întâmplat, e încă bulversată. A plecat astăzi (n.r. miercuri) la Brașov, ca să se liniștească. A avut o noapte cumplită, a plâns foarte mult. Păcat ca trece prin așa ceva, ea e genul de persoană care zâmbește, are bună dispoziție. Păcat”.

Citește și: Ioana Năstase dă semne că ar vrea, totuși, să divorțeze