Ioana Năstase dă semne că ar vrea, totuși, să divorțeze

Într-un mesaj postat pe Facebook, Ioana Năstase a spus că „răbdarea ei a luat sfârșit”

Foto: preluare Click.ro

Ioanei Năstase, soția lui Ilie Năstase, pare să-i fi ajuns, din nou, „cuțitul la os”, astfel că, într-un mesaj postat pe contul său de socializare, femeia sugerează că, de data aceasta, divorțul celor doi s-ar putea chiar să devină realitate.

Ioana Năstase: „Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!”

„Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!”, a scris Ioana Năstase, pe Facebook.

Reamintim că Ioana și Ilie Năstase s-au aflat la un punct de a divorța la începutul acestui an când femeia a chemat autoritățile, în urma unui scandal domestic. La momentul respectiv, Ioana Năstase părea convinsă să divorțeze, însă Ilie pare să o fi convins să renunțe la idee. Însă cum „ulciorul nu merge de multe ori la apă”, soția lui Ilie Năstase se vede acum nevoită să caute alinare în oamenii care îi sunt alături, în speranța că va trece peste această perioadă dificilă din viața ei.

„În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! “, a mai scris aceasta, pe Facebook.

Citește și: Mihaela Bilic ne arată cum să slăbim fără dietă