Traian Berbeceanu

În urma gafelor repetate ale actualului prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, s-a vehiculat ideea că Traian Berbeceanu îl va ridica, în curând, de pe scaun pentru a se așeza el. Dacă ieri vorbeam despre simple zvonuri, iată că acestea se apropie din ce în ce mai mult de realitate astăzi, potrivit declarațiilor de presă date de premierul Ludovic Orban.

Conform spuselor premierului, Traian Berbeceanu are mari șanse să devină, într-adevăr, Prefectul Capitalei, această variantă fiind analizată în acest moment.

Ludovic Orban: „Da, Traian Berbeceanu se află printre printre posibilii candidați”

„Încă de luni m-aţi întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunţ decizia mea de a schimba prefectul înaintea unei şedinţe capitale conduse de prefect, a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi în condiţiile în care trebuiau implementate deciziile din decizia Comitetului. Astăzi pot să vă spun: da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Da, joi, la şedinţa de guvern vom opera această modificare. Da, Traian Berbeceanu se află printre printre posibilii candidati pentru funcţia de prefect care se află în evaluare”, a declarat Ludovic Orban.

De altfel, Traian Berbeceanu nu s-ar afla în niciun fel de conflict de interese, cu toate că intrarea lui politică este una recentă, condițiile legale sunt îndeplinite. Motivele pentru care acesta s-ar afla pe lista de candidați s-ar referi la integritatea sa, cât și la hotărârea de care a dat acesta dovadă în ultima perioadă.

„Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie, îl sprijinim, normal. În ceea ce priveşte activitatea domnului Berbeceanu, este o activitate cunoscută. Avem nevoie de un om integru, un om hotărât, un om care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea să-şi atingă obiectivele pe care şi le stabileşte.”, a adăugat premierul Orban, despre posibilitatea ca Berbeceanu să devină noul prefect al Capitalei.

Citește și: Berbeceanu, viitorul Prefect al Capitalei?

#News