Gabriela Firea

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a anunțat, în cursul acestei dimineți, că astăzi intenționează să își depună candidatura pentru un mandat în Senatul României. De altfel, anunțul potrivit căruia acesteia i se pregătește un salt în Parlament fusese deja făcut de liderul PSD Marcel Ciolacu, la scurt timp după ce Firea a pierdut alegerile locale în București.

Candidatura Gabrielei Firea va viza Bucureștiul, astfel că, prin aceasta, fostul primar a declarat că își dorește să continue munca pentru Capitală, adăugând că va „lupta neobosit” pentru locuitorii Bucureștiului, oraș de care se simte „profund atașată”.

Gabriela Firea: „Nu mā opresc aici”

„Azi îmi depun candidatura pentru a deveni senator de Bucuresti, în Parlamentul României. Voi continua, astfel, munca depusā 4 ani la Primāria Capitalei, în sprijinul oamenilor de care am fost si voi fi profund atasatā. Nu mā opresc aici. Voi lupta neobosit pentru orasul nostru, pentru tara noastra. Cred ca nu conteazā unde te afli si ce loc ocupi, ci doar ceea ce faci concret pentru semenii tāi.”, a declarat Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

“Biruinta nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta”. – N.Steinhardt. Azi îmi depun candidatura pentru a deveni senator de…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 20 octombrie 2020

Citește și: Firea reacționează: „Am simțit o ranchiună, după mimica facială”

#News