Gabriela Firea

Reacția Gabrielei Firea este rezultatul declarației premierului Ludovic Orban referitoare la candidaturile PSD nou anunțate. Reamintim că, atât Alexandru Rafila, cât și Adrian Streinu-Cercel s-au înscris în PSD și urmează să reprezinte capete de listă pentru parlamentare, din partea formațiunii mai devreme amintite.

Astfel, Ludovic Orban de declară nemulțumit de alegerea celor doi, susținând că nu poate să înțeleagă cum doi medici care s-au confruntat cu pandemia de COVID-19 pot să candideze pentru o formațiune politică ce a „torpilat sistematic de 7 luni de zile tot efortul specialiștilor”.

„Cum sa te duci tu, Alexandru Rafila si Streinu-Cercel, care ai fost in frontul de lupta COVID, sa te duci sa candidezi la PSD care a torpilat sistematic de 7 luni de zile tot efortul specialistilor si autoritatilor pentru a limita cresterea numarului de cazui? Eu personal nu pot sa inteleg, este o decizie pentru care vor fi huliti, va spun sincer. Acum nu mai au niciun fel de credibilitate in opiniile pe care le exprima vizavi de pandemie”, a declarat Ludovic Orban.

Firea vrea reformă, nu cumetrii

Auzind una ca asta, Gabriela Firea a reacționat, spunând că PSD nu mai este un partid închis, ca pe vremuri, ci unul orientat pe rezultate și pe promovarea oamenilor de valoare.

„Ar fi fost niste somitati ale lumii medicale si ar fi spus ca PNL se reformeaza, nu mai e un partid inchis, promoveaza oameni de valoare, nu doar pe criterii de cumetrii”, a spus Gabriela Firea. De asemenea, aceasta a mai spus că ar fi simțit o ranchiună din partea premierului și o anumită „mimică facială”, în momentul declarațiilor.

Citește și: Rafila, despre presupusul tată torționar: „Da, a lucrat până în iunie 1949”

#News