Foto: Facebook Marcel Ciolacu

Deputatul PNL Florica Cherecheș lansează un nou atac la adresa liderul PSD Marcel Ciolacu. Într-un mod absolut suprinzător, aceasta pare ușor îngrijorată de soarta social democraților sub Ciolacu, „piromanul de serviciu” al partidului, după cum chiar declară pe contul său de socializare. Mai mult decât atât, Cherecheș subliniază faptul că inițiativele populiste ale lui Ciolacu nu mai sunt privite de către electorat cu ochi buni, astfel că tot ceea ce reușește acesta este să-și dinamiteze rămășițele partidului, totodată cele pe care se chinuie, de ceva vreme, să le răsusciteze prin noi achiziții, în cotrapartidă cu eliminări la scenă deschisă.

”Marcel Ciolacu a devenit piromanul de serviciu al PSD. Susține în Parlament orice inițiativă legislativă populistă chiar dacă aceasta nu poate fi susținută în plină criză sanitară de economia românească și promovează în spațiul public tot felul de informații false ce creează impresia că Guvernul stă pe un sac de bani și nu vrea să-i dea populației. Prin această strategie de comunicare publică, liderul PSD nu face decât să pună paie pe foc și să țină sub presiune o economie aflată deja în dificultate și extrem de sensibilă la declarațiile unor politicieni iresponsabili.”, este de părere deputatul PNL.

Deputatul PNL Florica Cherecheș: „Marcel Ciolacu promovează pe Facebook un program de guvernare al PSD total iresponsabil”

„Mai nou, Marcel Ciolacu promovează pe Facebook un program de guvernare al PSD total iresponsabil, care forțează limitele bugetare și prin care se promit creșteri și măriri de salarii greu de conceput în actualele condiții economice. Mai mult, în programul PSD nu apare nici un rând despre vreun proiect de mare infrastructură, dovadă că Marcel Ciolacu se gândește doar cum să mai câștige voturi pe baza unor promisiuni populiste, lipsite de corespondent în realitate.”, mai spune Florica Cherecheș, deputat PNL.

Citește și: Rafila, despre presupusul tată torționar: „Da, a lucrat până în iunie 1949”

#News