Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu, fost șef în cadrul BCCO Alba Iulia, în prezent ocupând funcția de șef al cabinetului ministrului de Interne, Marcel Vela, ar fi, potrivit surselor, noua variantă pentru ocuparea fotoliului de Prefect al Capitalei, fotoliu pe care actualul prefect, Gheorghe Cojanu, pare să-l fi dezamăgit.

Berbeceanu, ca berbecul înainte: „Chiar o să mă străduiesc! Mulțumesc mult pentru încredere!”

Nici n-a fost bine anunțul făcut, că Traian Berbeceanu a și lansat un mesaj controversat pe Facebook, în care le mulțumește susținătorilor pentru încrederea acordată.

În cursul zilei de ieri, președintele Klaus Iohannis se declara, la rândul său, nemulțumit de atitudinea delăsătoare și asezonată cu gafe al actualului Prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu.

„E de neînţeles, deşi am văzut o creştere a cazurilor, la nivelul Capitalei nu a existat un plan coerent comunicat în termeni clari, astfel încât populaţia să fie pregătită. Atitudinea prefectului Capitalei şi modul în care a reacţionat sunt inacceptabile şi nu trebuie să rămână fără urmări.

Asta înseamnă comunicarea clară şi unitară a deciziilor. Informarea din timp şi predictibilitate atunci când sunt necesare decizii care influenţează viaţa cetăţenilor. Presiunea pe spitale a crescut la cote uriaşe. Trebuie să acţionăm decisiv pentru a reduce povara de pe umerii sistemului medical”, spunea președintele aseară, în jurul orei 18:00.

Citește și: Iohannis: „Atitudinea prefectului Capitalei, inacceptabilă”

#News