Foto: Twitter/Brad Pitt
Foto: Twitter/Brad Pitt

Cei mai mulți îl cunosc pentru filmele sale de succes, fizicul atrăgător și relațiile sale. Totuși, Brad Pitt adaugă un nou motiv pentru a rămâne celebru: sculptura.

Îndrăgitul actor a expus publicului primele sale lucrări de artă într-un muzeu din Finlanda, transmite publicația britanică The Guardian.

Lucrările lui Brad Pitt au ajuns la Muzeul de Artă Sara Hildén din Tampere

Pitt, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit el însuși sculpturile sâmbătă. Acțiunea a venit ca parte a unei expoziții mai ample a artistului britanic Thomas Houseago. Expoziția a fost una surpriză, fără să fie anunțată din timp.

De asemenea, publicul a admirat mai multe piese din ceramică, aparținând muzicianului australian Nick Cave.

Atât Pitt, cât și Cave și-au creat lucrările în colaborate cu Houseago, un artist care sculptează de aproape trei decenii.

Se pare că actorul a început cariera în sculptură imediat după divorțul de Angelina Jolie

Potrivit sursei citate, Brad Pitt a petrecut până la 15 ore pe zi în studioul lui Houseago din Los Angeles în 2017, imediat după divorț.

Rapoartele indică faptul că l-a invitat pe actorul Leonardo DiCaprio în studioul său pentru a vorbi despre ”dragostea lor comună pentru ceramică”.

De asemenea, Pitt a declarat pentru GQ în august că el consideră căutările sale de ceramică nu sunt artă, ci un ”tip de sport solo, foarte liniștit, foarte tactil”.