Foto: Facebook

Pe timpuri, Mugur Mihăescu era unul dintre cel mai apreciați comici români. În timp, publicul a evoluat, iar Leana lui Costel și Garcea au devenit relicve ale umorului grobian și depășit. Din păcate pentru Mugur Mihăescu, acesta n-a ținut pasul cu evoluția publicului, „umorul” său rămânând încremenit undeva în anii ’90, pe vremea când încă i se mai gustau glumele de grădiniță, pe sistemul „românul râde la orice, chiar și la deget”, de bucuros ce e că a scăpat de Ceaușescu.

Văzând una ca asta, Mugur Mihăescu a decis să îngroașe rândurile patronilor de HoReCa, deschizându-și un local în București. Însă cum nici rețeta asta nu pare să funcționeze prea bine în zilele astea pandemice, Leana lui Costel se ține de postări pe Facebook și de proteste „antimască” prin Piața Victoriei.

Într-una dintre postările sale, fostul Garcea, actual om cu „ceva în cap”, critică intervenția președintelui Iohannis de ieri, declarând, printre altele, că organizarea alegerilor parlamentare nu este chiar cea mai bună alegere, în momentul de față, subliniind una dintre ideile și dorințele de bază ale celor de la PSD, partid pe care Mihăescu îl admiră oarecum din umbră.

Mugur Mihăescu: „Păi, dom’ preşedinte, îmi dă cu minus”

„Bună seara d-le preşedinte Iohannis. Am ascultat cu mare interes declaraţia dvs. de la Cotroceni, din seara aceasta şi, ca orice cetăţean responsabil, sunt de acord. Trebuie să închidem HoReCa, teatre, şcoli, sport, pentru ca în decembrie să putem avea alegeri Apoi, le vom deschide din nou înainte de alegeri. Vom avea alegeri. Ca de obicei, cum am avut şi la precedentele alegeri, vom avea chefuri spontane ale susţinătorilor, pe care nu putem să îi împiedicăm să sărbătorească victoria, nu-i aşa? Se vor face în cel puţin 3.300 de localităţi, cum s-a întâmplat şi la alegerile trecute. După care ne vom infecta iar şi vom închide, din nou, HoReCa, teatre, şcoli. Şi sportul. Păi, dom’ preşedinte, îmi dă cu minus. Adică, sunt vreo câteva milioane de oameni cărora le cereţi să se sacrifice. Care nu vor mai avea locuri de muncă până atunci. Care nu vor mai avea bani. Vor avea copiii făcuţi ‘ţăndări’ de la şcolile online fără internet (…) Şi s-ar putea ca oamenii să aibă la alegeri o altă opţiune. Aşa că, sfatul meu, dacă vreţi să le câştigaţi, gândiţi-vă de  două ori dacă le organizaţi acum sau nu. Dar, oricum, dacă le organizăm, ştim ce facem: înainte de Revelion închidem Horeca, şcoli, teatre şi sport (…) Vă doresc multă sănătate. Multă baftă la alegeri!”, îşi încheie Mihăescu postarea video.

Citește și: Iohannis: „Atitudinea prefectului Capitalei, inacceptabilă”

#News