Sursa foto: Youtube ( captură video)

La ieșirea dintr-un resturant din New York, celebrul actor Tom Hanks a avut o ieșire nervoasă în public după ce soția sa, Rita Wilson, a fost îmbrâncită de un fan iar aceasta s-a dezechilibrat, relatează BBC.

Actorul a reacționat imediat, deranjat de atitudinea fanilor, și a țipat spre cei prezenți să-i lase nevasta în pace, adresându-le înjurături.

 „Aceasta este soția mea. Dați-vă înapoi! Ai lovit-o pe soția mea!,” a strigat actorul, după care s-a urcat în mașină, însoțit de un bodyguard.

Cunoscut ca un om foarte calm, actorul și-a surprins fanii prin ieșirea nervoasă

Incidentul a fost filmat de unul dintre cei prezenți la ieșirea din restaurant a celor doi, iar videoclipul a fost postat pe Youtube. Astfel de ieșiri ale actorului sunt foarte rare, el fiind cunoscut pentru calmul și respectul deosebit pe care îl are față de toată lumea.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, Tom Hanks a stârnit îngrijorare în rândul fanilor săi, după ce a apărut în spațiul public foarte slabăit, fiind filmat când îi tremurau mâinile necontrolat în timpul unui discurs.

Actorul a fost diagnosticat cu diabet și a recunoscut că și-a schimbat stilul de viață pentru a lupta cu boala. Medicii i-au recomandat să slăbească, să ajungă la greutatea pe care o avea în adolescență, pentru a putea face față diabetului.

Tom Hanks a declarat de curând că a fost „un idiot total”, precizând că face parte din generația americană leneșă „care se trezește cu boala.

 „Eram gras. M-ai văzut în filme, știi cum arătam. M-am gândit că aș putea evita asta dacă scot chiflele din cheeseburgerii mei”, a recunoscut celebrul actor.

Citește și articolul: Cum a reușit Tom Hanks să salveze o mică librărie