Foto: Newcastle Chronicle
Foto: Newcastle Chronicle

James McConnell, un băiat de doar 5 ani din Marea Britanie, i-a scris Reginei Elisabeta o frumoasă scrisoare, cu ocazia Jubileului de Platină.

Copilul a expediat scrisoarea în vară și a primit ceea ce trebuie să fi fost una dintre ultimele scrisori trimise de Majestatea Sa.

Dragă Regină, îți urez un fericit Jubileu de Platină. Mulțumiri din partea lui James”, a scris băiețelul care locuiește din Birtley, Gateshead.

Tatăl copilului a rămas șocat să vadă că James a primit un card de la Palatul Buckingham, în data de 9 septembrie, la o zi după ce Elisabeta a II-a a murit

Îți trimit mulțumirile mele recunoscătoare pentru mesajul tău amabil cu ocazia a șaptezeci de ani de la urcarea mea pe tron”, se arată în răspunsul venit din partea Casei Regale.

Tocmai mă pregăteam să ies, și se sunau clopotele pentru Regină, când scrisoarea a intrat pe ușă. A fost destul de emoționant. A fost cu adevărat emoționant”, a declarat tatăl băiatului, potrivit Mirror.

Băiețelul de 5 ani a înțeles că că Regina ”a plecat să trăiască în rai”

Tatăl copilului a adăugat că întreaga familie a fost devastată de vestea decesului Reginei.

Cu toții ne-am întristat. Suntem catolici practicanți, așa că toți credem în rai. James va vorbi deschis despre Regina care trăiește acum în rai, alături de Prințul Philip”, a mai transmis bărbatul.