Bucuresti
Bucuresti- pag de FB Gabriela Firea

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a ținut să să transmită un mesaj cu ocazia împlinirii a 563 de ani de la atestarea Bucureștiului, mai precis de la data în care numele orașului a fost scris într-un hrisov al Domnitorului Vlad Țepeș. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea a mărturisit faptul că București, capitala României, este pentru mulți români un oraș în care au învățat, s-au format ca oameni, au iubit, și-au creat familii sau și-au îndeplinit vise.

„La Mulți Ani, București! La Mulți Ani, bucureșteni! I se spune Micul Paris, un oraș al speranțelor, al culorilor”, este mesajul emoționant transmis de fostul primar al Capitalei.

Pentru Gabriela Firea, Bucureștiul înseamnă acasă, chiar dacă s-a născut și a copilărit la multe sute de kilometri depărtare. Ea a mărturist că în Capitală s-a format ca om, fiind recunoscătoare pentru tot ce a primit de la acest oraș. Gabriela Firea a mărturisit faptul că a fost o onoare pentru ea să fie aleasă primar general între 2016 și 2020, mandat în care a dat totul pentru acest oraș și locuitorii săi, chiar și sănătatea la un moment dat. Gabriela Firea le promite bucureștenilor că vor veni și zile mai bune , dacă se vor sprijini unii pe alții.

” Doar bucureștenii pot cântări dacă am făcut lucrurile bine sau prost. Tot ei vor decide și pentru cum arată Bucureștiul astăzi! Dragi bucureșteni, văd prin ce treceți, ce vă supără, ce vă doriți. Vor veni și zile mai bune, dacă ne sprijinim unii pe alții. Vă promit!”, a mai declarat Gabriela Firea.

Firea: ”Copiii care riscă abandonul școlar sunt problema noastră, a întregii societăți”