Horoscop azi, marți 20 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest major al zilei este oferit de trigonul lui Venus de pe Fecioară cu Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Acest unghi astral special ne expune noțiuni ce țin de: inventivitate, originalitate, independență, imaginativitate, creativitate, inovativitate și inspirație. Este o zi a spiritelor libere, a descătușării și a non-conformismului!

BERBEC

Vi se relevă o ameliorare semnificativă în planul sănătății! La locul de muncă veți beneficia de suportul unei colege mai tinere. Când discutăm de bani, s-ar prea putea să obțineți și un câștig neașteptat!

TAUR

Veți avea parte de o zi minunată în viața sentimentală! Este o zi fastă și pentru distracție, recreere și relaxare! Aștrii zilei vă arată și cumva mai neînfrânați și dinamici.

GEMENI

O femeie mai tânără din familie vă poate fi de mare folos! Este și un moment de bun augur pentru a cumpăra ceva frumos pentru casă. Vi se mai preconizează și unele întâmplări cam stranii!

RAC

Veți comunica într-un mod foarte elocvent, dulce și diplomatic! Puteți primi și o veste pozitivă despre sau de la o femeie mai tânără. Astrele vă arată și foarte visători, idealiști și originali.

LEU

Vi se preconizează o zi chiar bună sub raport financiar! Vă puteți descoperi și rafina și unele talente sau abilități cumva mai artistice, sensibile. Vi se poate reliefa și o oportunitate specială de evoluție profesională!

FECIOARĂ

Astrele vă arată mai pozitivi, gentili și zâmbitori! Vă puteți aștepta chiar și la posibilitatea unei călătorii neprevăzute anterior! Vă veți arăta și ceva mai receptivi și inovativi sub raport intelectual.

BALANȚĂ

Vi se relevă o remediere semnificativă în planul sănătății! Vă veți reliefa și cumva mai empatici, sensibili și generoși! Aveți parte și de un mic risc de incidente ori accidente mai ciudate, deci fiți ceva mai atenți!

SCORPION

Puteți câștiga prietenia unei femei frumoase, delicate și stilate. Aveți parte de o zi prielnică și pentru afaceri, îndeosebi pentru acelea mai de nișă. Este o zi specială și în viața de cuplu!

SĂGETĂTOR

Vi se preconizează o zi de mare succes în plan profesional, câștigând respectul și simpatia șefilor. În planul sănătății puteți resimți o ameliorare semnificativă surprinzătoare.

CAPRICORN

Aveți parte de o zi optimă pentru studiu, evaluări și călătorii. În viața romantică vă puteți aștepta la unele evenimente cumva mai năstrușnice și inedite! Este o zi interesantă și pentru câștiguri speculative.

VĂRSĂTOR

Aveți parte de o zi cu noroc când discutăm de câștiguri materiale ce nu țin de munca dumneavoastră propriu-zisă. Vi se mai relevă și unele evenimente deosebite în viața familială!

PEȘTI

Astrele vă preconizează trăiri minunate în viața de cuplu! Și relațiile cu cei din jur în general vor fi pozitive și armonioase! Veți comunica într-un mod cumva mai natural, degajat și hazliu!

Horoscop HashtagNews