FOTO facebook

Cunoscut mai ales pentru că e patronul Antenelor, Dan Voiculescu a decis că niciodată nu e prea târziu să mai înveți câte ceva. Astfel, la 73 de ani, el redevine student. Și nu oriunde, ci la Facultatea de Teologie.

La vârsta la care unii le dau sfaturi nepoților studenți, Dan Voiculescu s-a gândit că cel mai bine profită tot el de sfaturile cu pricina.

”De-a lungul unei vieți în care am cunoscut înălțimi și abisuri, am învățat că preocupările analitice, principiile și concluziile teoretice vor rămâne întotdeauna sterile, nocive chiar, dacă nu sunt urmate de acțiuni concrete și de exemplu personal. În consecință, cu foarte puțin timp înainte de împlini 74 de ani, hotărât să asum nemijlocit, în propria viață, cele 3 valori fundamentale (Creativitate, Compasiune, Spiritualitate) și am decis să urmez cursurile Facultății de Teologie, specializarea Asistență Socială”, scrie Voiculescu.

”Evident, după ce am parcurs, în urmă cu foarte mulți ani, întreg traseul universitar, de la student, la profesor în cadrul Academiei de Studii Economice, puteam să optez acum pentru o formulă de studii postuniversitare. Dar pentru că nu diplomele, ci informația mă interesează, am hotărât să nu pierd nimic din ce aș putea învăța și să încep de la zero. Nu e prima data”, mai susține acesta.

Ce mi se pare interesant e că, până la această vârstă, nu și-a asumat cele 3 valori fundamentale despre care vorbește. Și că are nevoie de încă o facultate care să-l învețe toate acestea. Bineînțeles, mai bine mai târziu, decât niciodată.

Întrebarea care se pune e cum a reușit să treacă prin viață fără ele și, mai important, ce are de gând să schimbe după ce, ca un școlărel destoinic, și le va însuși după anii de studiu.

Citește și: Oana Roman, despre Petre Roman: ”A fost un tată dur, am luat bătăi foarte mari de la el”

#News