O tânără româncă din Gorj a înșelat un italian cu peste 600.000 de euro

Ea și-a însușit banii primiți de la italian pentru construirea unui centru SPA în județul Gorj.

O femeie din Gorj a fost trimisă în judecată pentru abuz de încredere. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj o acuză că și-a însușit peste 600.000 de mii de euro primiți de la un italian pentru construirea unui centru SPA în județul Gorj. Rechizitoriul a fost validat de Judecătoria Motru, care a decis, în cameră preliminară, că procesul poate începe, sentința nefiind definitivă, potrivit .gandul.ro.

În plângerea penală, italianul a arătat că a cunoscut-o pe româncă în 2011, într-un club de striptease din provincia Treviso. Românca era dansatoare în local, iar „când se afla în locul privat cu clienţii se dezbrăca complet”.

„Eu am fost de mai multe ori clientul acesteia la privat, şi în acest context ne-am mângâiat şi sărutat, acestea fiind servicii prestate de dansatoare contra cost. Precizez că plăteam cam 50 de euro pentru 15-20 de minute”, le-a declarat italianul polițiștilor români.Italianul a mai spus că s-a îndrăgostit de româncă, aceasta părăsind clubul în care lucra după aproximativ trei luni, când italianul a început să o sprijine financiar. Bărbatul a mai spus că înainte să plece în România, femeia i-a propus să înființeze împreună o firmă care să administreze un centru SPA în România, în care el să aibă 51% din acțiuni, iar ea 49%. Italianul mai spune că la scurt timp după înființarea firmei, românca i-a spus că „doreşte să cumpere un autoturism BMW X6” și i-a cerut să îi trimită în contul personal 50.000 de euro.

Potrivit procurorilor români, după înțelegerea referitoare la înființarea firmei, italianul a transferat în contul firmei deschise în România suma de 40.000 de euro (două tranzacții).

Ulterior, românca i-a transmis italianului un alt cont, fără ca bărbatul să realizeze că acesta este, de fapt, contul personal al româncei. Astfel, în acest cont italianul a transferat echivalentul a peste două milioane de lei, în euro. Din contul de euro, românca și-a transferat banii în contul în lei din care a transferat în contul firmei sub formă de creditare. Practic, prin această metodă, românca a devenit, pe banii italianului, finanțator al afacerii.„Apărările inculpatei cu privire la titlul pe baza căruia ar fi primit sumele de bani reţinute în prezenta cauză, respectiv ‹pentru confortul relaţiei› nu pot fi primite. Acestea sunt infirmate de materialul probator din care rezultă în mod cert premeditarea, cu minuţiozitate, de către inculpată, a activităţii infracţionale, stăruinţele depuse de aceasta pentru determinarea părţii civile să continue alimentarea contului său bancar, stăruinţe ce au constat inclusiv în declaraţii de dragoste şi promisiuni de căsătorie ori îndemnuri ca partea civilă să-şi vândă locuinţa. Nu este admis ca o persoană să contracteze împrumuturi bancare ori să analizeze posibilitatea vânzării propriei locuinţe, pentru a finanţa ‹confortul unei relaţii amoroase de la distanţă›”, se arată în rechizitoriul trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Procesul se va judeca la Judecătoria Motru.

Voucherele pentru alimente, încărcate în Săptămâna Mare