Andreea Marin (Instagram)

Andreea Marin a dezvăluit că nu s-ar muta din România. Vedeta preferă să fie în România, alături de cei dragi. Fosta prezentatoare TV a mărturisit pe rețelele de socializare că este plecată din țară. Ea a mărturisit că a avut multe ocazii să plece în străinătate, dar nu a vrut, deoarece îi este dor de casă, deoarece „nicăieri nu e mai bine decât acasă”. Andreea Marin număra orele până când ajunge din nou la vremea capricioasă, preferând să fie aici, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume. Ea spune că a avut atâtea ocazii să plece peste hotare, să devină cetățean al altei țări.

Andreea Marin, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care o mistuie mereu, ea simte că nicăieri nu e mai bine decât acasă, a adăugat vedeta.

„Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul și lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță, dar se întâmplă rar să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină. Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut, întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Cannes