Ludovic Orban

După anunțul celor de la PNL, potrivit căruia, următorul candidat la Primăria Capitalei ar trebui măsurat de un sondaj de opinie, pentru a se lua cea mai corectă decizie, în contradicție cu zvonurile potrivit cărora, Ludovic Orban ar fi fost unul dintre aceștia, șeful statului a dat o serie de declarații. Din aceste declarații tragem concluzia că zvonurile mai sus menționate nu ar fi verifice, dorindu-l pe Ludovic Orban în continuare în fruntea guvernului, funcție pentru care îl consideră potrivit. După anunțul celor de la PNL, potrivit căruia, următorul candidat la Primăria Capitalei ar trebui măsurat de un sondaj de opinie, pentru a se lua cea mai corectă decizie, în contradicție cu zvonurile potrivit cărora, Ludovic Orban ar fi fost unul dintre aceștia, șeful statului După anunțul celor de la PNL, potrivit căruia, următorul candidat la Primăria Capitalei ar trebui măsurat de un sondaj de opinie, pentru a se lua cea mai corectă decizie, în contradicție cu zvonurile potrivit cărora, Ludovic Orban ar fi fost unul dintre aceștia, șeful statului a dat o serie de declarații. Din aceste declarații tragem concluzia că zvonurile mai sus menționate nu ar fi verifice, dorindu-l pe Ludovic Orban în continuare în fruntea guvernului, funcție pentru care îl consideră potrivit.

„Nu cred că ar trebui măsurat (Ludovic Orban – n.r.) ca potenţial candidat pentru Primăria Bucureşti. Știu că există o discuție că ar fi bine să candideze, nu stiu de unde a venit, eu nu cred acest lucru.

Ludovic Orban e foarte potrivit pentru poziţia de premier, eu îmi doresc să rămână pe această poziţie. Nu mi s-ar părea util absolut deloc să se meargă pe un scenariu Orban pentru Primăria Bucureşti”, a spus președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, așa cum menționam în această dimineață, nici Rareș Bogdan nu ar fi una dintre cele două opțiuni, întrucât acesta a declarat că nu-și dorește să candideze la Primăria Municipiului București.

Rămâne de văzut cine vor fi cei doi și dacă alte zvonuri, potrivit cărora USR, Plus și PNL vor avea un candidat comun, se vor adeveri. Vă vom ține la curent cu evenimentele.

#News