Cătălin Botezatu, folosit de Bianca Dragușanu

„În toate scopurile posibile”, căci „scopul scuză mijloacele”, spune o vorbă din popor.

Bianca Drăgușanu, cea care s-a declarat o femeie independentă, a recunoscut „În oglindă” că s-a folosit de bărbații cu care a interacționat de-a lungul vieții sale, dar mai ales a carierei. Iar printre aceștia, cel mai cunoscut a fost designerul Cătălin Botezatu, cu care de altfel a și fost într-o relație amoroasă, de unde i s-a tras și renumele de „Blonda lui Bote”, iar scenele fierbinți au făcut deliciul „voyeur”-ilor din România.

„Eu nu am venit cu trenul la București. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpa, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să strălucesc și prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting și Cătălin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun. Aș spune că ne-am folosit unul pe celalalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu șiam. A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el”, a mai declarat vedeta în emisiunea „În oglindă”, citează Viva.

Mai mult, la acea vreme se zvonea că relația dintre Bianca și Bote era în fapt un aranjament, pentru a masca orientările sexuale ale designerului. Cei doi au pronit pe același „drum”, cel puțin pentru opinia publică, în 2009, la Kitzbuhel, în Austria. „A decurs foarte bine. Este o frustrare a oamenilor că eram doi oameni frumoși. Am iubit-o foarte tare pe Bianca! Ea știe ce sentimente am avut pentru ea, știe că poate conta pe mine până la moarte”, a mărturisit recent designerul. De altfel,Bianca și Cătălin au fost împreună numai un an, în 2010 starleta l-a părăsit pentru fotbalistul Adrian Cristea, gest pe care l-a regretat apoi, potrivit unei declarații făcute la Teo Show în urmă cu câteva luni.

Citește și: Bianca Drăgușanu, cea nehotărâtă și cu regrete