Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu . sursa foto: Playtech.ro

Bianca Drăgușanu va cheltui nu mai puțin de 30.000 de euro pentru o nouă intervenție. Mai precis, vedeta își va schimba din nou dantura. Implanturile vechi dentare vor fi înlocuite cu unele de ultimă generație.

Bianca Drăgușanu își va face o nouă intervenție ca să arate mai bine. Vedeta are grijă de trupul ei, fiind foarte atentă atunci când iese pe stradă. Ea plătește oricât pentru a fi mulțumită de modul cum arată.

”Mi-am mai făcut și dinții”

Vedeta are o lucrare dentară făcută la o clinică din Timișoara. Acum ea și-a schimbat-o, dar intervenția nu a fost finalizată. Pentru efectuarea lucrării, ea va trebui să plătească aproximativ 30.000 de euro.

”Mi-am mai făcut și dinții. Am niște dinți frumoși pentru că am un medic stomatolog bun, iar eu am avut niște probleme reale cu dantura, printre care și o parodontoză”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pe InstaStories

Bianca Drăgușanu a suferit ultima operație estetică chiar înainte de sărbători. Ea a apelat la cantopexie, care este o intervenție care alungește ochii și oferă efectul de „ochi de pisică”.

Blondina a dezvăluit apoi că își va scoate acidul din buze. În cadrul emisiunii Teo Show, ea s-a arătat nemulțumită de forma și volumul gurii.

”Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia…Pentru că toate s-au făcut așa, eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel”, a povestit Bianca Drăgușanu, în urmă cu câteva săptămâni.

La scurt timp după ce a spus că și-a scos acidul hialuronic din buze, blondina a anunțat că le reinjectează din nou. Ea dorește ca acum buzele să aibă o formă diferită.

Bianca Drăgușanu și-a scos mai multe articole vestimentare în vânzare pe internet. Creatoarea de modă a specificat că are ”negoțul în sânge”.
Majoritatea hainelor, genților și pantofilor expuși spre cumpărare au fost purtate o dată sau chiar niciodată, a precizat Bianca.

Una dintre perechile de pantofi pe care vedeta le vinde costă 250 de euro, iar alta 450 de euro, în funcție de cât de scumpă este firma. O pereche de cizme care au tocul înalt poate fi cumpărată cu 550 de euro de la Bianca Drăgușanu.

Primul articol vestimentar pe care l-a pus spre vânzare este o geacă. Ea a spus că nu prea a avut grijă de ea, dar cu toate astea o vinde.

Citește și: Bianca Dragușanu încă nu răspunde provocărilor