Mirela Vaida (Captura video)

După episodul șocant de acum două luni, când o femeie a intrat dezbrăcată, în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat cu un bolovan înspre prezentatoarea Mirela Vaida, Antoanela, căci acesta este numele agresoarei și-a făcut din nou apariția „neinvitată” în emisiunea postului Antena 1. Din fericire, nu a reușit să pătrundă chiar în studio, ci s-a „mulțumit” doar cu spartul geamurilor de la ușa de acces.

Prezentatoarea a început să plângă în direct, declarând că se simte terorizată de această femeie, ce umblă liberă pe străzi, fără ca autoritățile să îi facă ceva.

Citește și: Mirela Vaida, în lacrimi, la „Acces Direct”

„Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile.

M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Aceasta e mașina mea și îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tentativă de omor”, a spus prezentatoarea.

Vaida, săgeți spre autorități

Totodată, aceasta aruncă acuzații la adresa autorităților, care par că nu înțeleg situația, în opinia sa.  

„Procurorii nu înțeleg, nu au reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru la doar 3,5 metri de locul în care mă aflu. Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție care a venit să o ia și probabil că mâine Antoanela va fi din nou aici”, a mai spus prezentatoarea înainte să ceară un moment de „publicitate”.

Citește și: Mirela Vaida, amenințată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată