Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face: Anamaria Prodan simte efectul karmei

„Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează”, a declarat Mariana Pffeifer, fosta soție a lui Reghe

Mariana Pffeifer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, este de părere că ceea ce pățește acum Anamaria Prodan este rezultatul karmei. Femeia a povestit cum, în 2008, ea s-a aflat în aceeași postură, în momentul în care Reghe a divorțat de ea ca să se căsătorească cu Prodan, cea care tocmai anunțase că este însărcinată cu antrenorul.

Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer

De atunci, Mariana Pffeifer și-a refăcut viața alături de alt bărbat, cu care se declară fericită chiar și în ziua de astăzi, însă recunoaște că, la momentul respectiv a suferit, însă suferința nu a stat piedică în calea rațiunii, așadar nu s-a opus divorțului cerut de Reghe. „Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15, așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni. L-am înțeles și l-am ajutat, pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ceea ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.ro.

Se întoarce roata pentru Anamaria Prodan

După 13 ani de căsnicie, Laurențiu Reghecampf pare să-și fi găsit fericirea alături de o altă femeie (foto în antet). Conform surselor, aceasta ar fi însărcinată. Practic, povestea de acum 13 ani, trasă la indigo. Despre posibilitatea ca noua femeie din viața lui Reghe să fie însărcinată, Anamaria Prodan a comentat: „Vouă v-a zis Laurențiu Reghecampf vreodată că are o relație cu o domnișoară, cum o cheamă pe asta? Că are un copil care va veni, nu știu, în șapte luni, nouă luni? Ce legătură au actele de divorț cu gravidenia?! Poate sunt prea frumoasă și prea mare de aia vrea să divorțeze. Nu știm cine e asta! Uite, dacă asta e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeverește ce scrie presa, că asta e gravidă, păi divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine!”, a spus aceasta, potrivit PRO TV.

Citește și: Liviu Dragnea, luat la „40 de întrebări”