Podul Ciurel

Edilul Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că mâine va fi inaugurat Podul Ciurel, pentru care municipalitatea a luptat timp de 10 ani, iar anii de blocare a șantierului a adus pierderi uriașe pentru bucureșteni.

„Am fost din nou aseară la Ciurel. Arată splendid! Și își va dovedi utilitatea începând de mâine, când se deschide circulația, pentru a fluidiza traficul în zone importante ale Capitalei: Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Militari, Crângași, Lujerului etc.

Puteam să ne bucurăm de cel mai mare proiect de infrastructură acum mulți ani dacă dl Daneș, co-fondator al Uniunii Salvați Bucureștiul, împreună cu prietenul și colegul său, Nicușor Dan, nu ar fi blocat șantierul prin tribunale 10 ani. Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Am fost din nou aseara la Ciurel. Arata splendid! Si isi va dovedi utilitatea incepand de maine, cand se deschide…

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 18 septembrie 2020

Luptă până la capăt pentru oamenii

Cât privește dezvoltarea în continuare a orașului, edilul precizează că este pregătită pentru luptă, cu oricine îndraznește „să mai atace vreun document absolut legal”, mai ales după pierderea de timp și de bani cu care s-au confruntat autoritățile legat de acest pod.

„10 ani pierduți și 10 milioane de euro risipite, din cauza ONG-ului fondat și condus de Nicușor Dan.

Acesta este purul adevăr! Continuăm etapa a doua a investiției de la nod Virtuții până la Centura Capitalei, cu pasaj în zona Bulevardului Uverturii.

Constructorii rămân în șantier. Avem proiect tehnic și exproprieri. De data aceasta sunt eu aici, să mă lupt cu ei prin tribunale, dacă îndrăznesc să mai atace vreun document absolut legal!

Lupt până la capăt pentru oameni!”, a concluzionat Gabriela Firea, candidatul PSD la un nou mandat de primar al Bucureștiului.

Citește și: Gabriela Firea. Primele repartiții pentru locuințele sociale

#News