Cătălin Cherecheș, în mijlocul pensionarilor (foto arhivă, Primăria Baia Mare)

Cătălin Cherecheș, candidatul pentru al patrulea mandat de primar al municipiului Baia Mare, se ocupă de distribuția prin intermediul factorilor poștali a „mitei electorale”, sub formă de tichete sociale pentru pensionarii cu pensii de sub 1.000 de lei, cu vârste peste 50 de ani.

Pe pagina oficială a primăriei este publicată o declarație „de apreciere” pentru pensionarii ce vor sărbători pe 1 octombrie „ziua internațională a persoanelor vârstnice”, cărora le va distribui 6.000 de tichete sociale, în valoare de 50 de lei.

„Respectul şi preţuirea Administraţiei Publice Locale a Municipiului Baia Mare dar și gestul pe care îl face periodic pentru cetăţenii săi seniori, prin distrbuirea tichetelor sociale înaintea sărbătorilor importante din an, sunt menite să răsplătească simbolic eforturile pe care dumneavoastră, părinţii şi bunicii noştri, le-aţi făcut pentru această comunitate.

Cred cu tărie că o naţiune care nu îşi respectă bătrânii nu are nici un viitor. Chiar dacă la nivel naţional sunt încă multe de schimbat până să ajungem la nivelul în care seniorii români vor primi respectul cuvenit, în Baia Mare situaţia se află deja pe drumul cel bun, la nivelul administraţiei locale. Ne aflăm în pragul unui moment important, alegerile locale ,având de ales oamenii care ne vor reprezenta în continuare şi vor lupta pentru bunăstarea comunităţii noastre. Depinde de noi dacă va fi mai bine ori mai rău.

Nu vreau să vă vorbesc nici despre partide politice, nici despre candidaţi. Vreau să vă îndemn să fiţi atenţi doar cui încredinţaţi viitorul oraşului nostru, al copiilor noştri. Este nevoie de oameni harnici, puternici şi cinstiţi, cu coloană vertebrală, care au demonstrat că trăiesc şi muncesc pentru bunăstarea băimărenilor şi a Municipiului Baia Mare.Vânzători de vise sunt mulţi, însă prea puţini sunt cei care au drept carte de căpătâi religia sacrificiului pentru oameni şi pentru oraş!

Împreună am demonstrat că BaiaMare poate să fie un pol de dezvoltare,un oraş frumos, curat, verde, unde fiecare cetăţean este respectat şi sprijinit, de la copii şi tineri cărora avem datoria să le oferim condiţii decente şi moderne în unităţile de învăţământ, acces unitar şi calitativ la educaţie, până la seniorii cărora trebuie să le fim sprijin la anii senectuţii, să le oferim condiţii şi servicii pentru a le uşura bătrâneţea, să le fim alinare şi ajutor după ce o viaţă întreagă s-au sacrificat şi au construit pentru noi, pentru bunăstarea noastră şi a oraşului pe care cu toţii atât de mult îl iubim”, a arătat Cătălin Cherecheș , primarul Municipiului Baia Mare, în comunicatul Primăriei.

Citește și: BREAKING NEWS. În Sectorul 5, mita vine direct la ușă

#News