FOTO facebook

În sectorul 1 a fost înfiinţat un centru de ajutor al persoanelor de peste 65 de ani, fără aparţinători.

Tudorache oferă sprijin vârstnicilor singuri

‘În sediul Direcţiei de Mediu, din Piaţa Mureş, am înfiinţat un Centru de ajutor al persoanelor de peste 65 de ani, fără aparţinători. Sau, cum i-a spus unul dintre tinerii voluntari care ne ajută, ‘centrul bunicilor singuri’. Aici identificăm, telefonic, persoanele de peste 65 de ani, singure, fără susţinători şi care au nevoie de alimente de bază.’

‘Tot de aici, oferim consiliere şi alinare celor aflaţi în suferinţă. Dacă ai nevoie de ajutor, sună la 031.433.76.77. Dacă ai nevoie de consiliere, sună la 031.433.76.76’, a scris primarul Dan Tudorache, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Tudorache, apel public: Răspândiţi mesajul, nu epidemia!

Primarul Dan Tudorache a mulţumit tuturor celor care au sunat sau au răspuns apelurilor a mii de oameni: medici, psihologi, preoţi, angajaţi din primărie şi, nu în ultimul rând, voluntari.

„Le mulțumesc tuturor celor care au sunat sau au răspuns apelurilor a mii de oameni: medici, psihologi, preoți, colegi din primărie și, nu în ultimul rând, voluntari.

Despre ce înseamnă să fii voluntar în centru, puteți citi aici: https://www.qmagazine.ro/vieti-inchise-in-casa-povesti-de-…/

#1pentrutoti #coronavirus #ReusimImpreuna„, a spus Tudorache.

#NEWS