Oana Roman
Oana Roman.. sursa foto: cancan

Oana Roman se luptă cu kilogramele. Ea a încercat toate variantele posibile de a scăpa de ele. Vedeta e și mai ambițioasă și motivată să slăbească. Fiindcă a venit deja sezonul cald și se pregătește de vacanță, Oana Roman a decis să scape de kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor pascale. Ea vrea neapărat să își permită din nou să poarte rochițe strânse pe corp.

 Ea a luat trei kilograme de sărbători și vrea neapărat să le dea jos. A început procedurile de slăbit la clinicile de înfrumusețare, însă are și o dietă bazată pe fasting. Se înfometează ore întregi și chiar a reușit să bată recordul. Oana Roman a stat nemâncată fără să leșine, a povestit chiar ea. „De Paște m-am îngrășat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dietă mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic”, a declarat Oana Roman. În pandemie, Oana a reușit sădea jos 20 de kilograme. Secretul fiicei lui Petre Roman nu a constat doar în dietă, ci și în proceduri corporale.

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au început să-și amenajeze curtea vilei lor. Oana îl lasă pe Marius să se ocupe de toate cele, mai ales fiindcă e pasionat de amenajări interioare și grădinărit.

Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan