Vladuta Lupau
Vladuta Lupau. Sursa foto: spynews.ro

Vlăduța Lupău se pregătește să devină mămică în câteva luni, motiv pentru care a început să pregătească locul unde fiul ei va crește. Aceasta a vorbit și despre viitorul nume al copilului.

 „Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume. (râde)”, a spus Vlăduța Lupău, potrivit Libertatea.

Totodată, îndrăgita cântăreață a precizat că bebelușul avea deja cameră, încă de când și-au construit casa. Mai mult, cei doi viitori părinți au vopsit camera în verde, dar apoi au schimbat cu albastru.

Soacra artistei, surpriză de zile mari. Vlăduța Lupău a rămas fără cuvinte

De asemenea, Vlăduța Lupău a mărturisit că a evitat să cumpere, pentru moment, haine la copil, lucru ce soacra acesteia l-a ignorat total.

„Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni! Lucruri m-am abținut și nu am cumpărat, însă soacra mea, pe furiș, a mai cumpărat câte ceva. Am prins-o cu un dulap plin”, a mai povestit artista.

Cântăreața a recunoscut că își dorește să nască pe cale naturală, iar pentru moment, Vlăduța așteaptă să primească un răspuns din partea medicului ce-i supravhegează sarcina.

 „Încă e devreme și să spună medicul ceva în acest sens, și să mă decid eu. Mi-ar plăcea natural, deși părerile sunt foarte împărțite. Mai vedem atunci, în apropierea momentului”, a mai precizat Vlăduța Lupău.

Reamintim că la un podcast, artista a mărturisit că până acum a pierdut două sarcini.

„Am avut încă două sarcini care s-au pierdut.(…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult, eram și mai dornici să se întâmplă și să fie, adică minunea să existe.(…) În urma mai multor analize am descoperit la un moment dat că eu am endometrioză.”, a spus Vlăduța Lupău.

Citește și articolul: Vlăduța Lupău a anunţat că este însărcinată!