Sursa foto: Economic Times

Cu toții știm că melodia cântată de Mariah Carey, „All I Want For Christmans is You”, dă startul Crăciunului în fiecare an. Chiar dacă au trecut 27 de ani de la lansarea piesei, hitul este cunoscut de generații întregi, iar datorită acestei piese, în conturile artistei intră sute de mii de dolari și astăzi.

Artista a cântat prima dată melodia în 1994, iar de atunci, piesa ei se aude peste tot, în preajma sărbătorilor de iarnă. În 2019, hitul a ajuns în topul american Billboard Hot 100. Unul dintre clipurile piesei de pe Youtube are peste 700 de milioane de vizualizări.

Anual, la averea artistei se adaugă între 600.000 și un milion de dolari doar datorită acestei piese.

Mariah Carey: „Mereu mi-am dorit ca ziua de Crăciun să fie perfectă”

Artista a mărturisit că are o conexiune specială cu sărbătoarea Crăciunului. Provenind dintr-o familie modestă, Carey a spus că ideea melodiei are la bază perioda grea din copilărie, când părinții nu aveau bani pentru cadourile de Crăciun.

„Mama încerca să fie atmosfera de Crăciun, dar nu aveam bani, aşa că împacheta fructe sau ce mai găsea prin casă drept cadou”, a mai spus artista, relatează viva.ro.

Mai mult, Carey a mai precizat că sărbătoarea Crăciunului reprezintă o stare și e despre sentimentele sincere de dragoste și apropiere față de familie și prieteni.

„Am o conexiune specială cu sărbătoarea Crăciunului. Şi nu are legătură cu darurile, ci cu starea de optimism pe care ţi-o dau sărbătorile de iarnă, e despre sentimente şi despre nevoia mea de a mă exprima printr-un cântec care mă face să mă simt fericită de Crăciun”, a mai adăugat artista.

Mariah Carey este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Ea a reușit să câștige de-a lungul timpului cinci Premii Grammy, 19 premii Word Music Awards, 11 premii American Music Awards și 14 premii Billboard Music Awards. Totodată, a intrat în Topul Billboard cu 18 piese.

Cu toate recordurile stabilite, faimoasa cântăreață va rămâne în istorie pentru hitul „All I Want For Christmas is You”, cel mai ascultat cântec de Crăciun.

Casa din „Singur acasă” se închiriază de Crăciun