Fratele manelistului Tzancă Uraganu, ridicat de mascați, după ce a pretins că este preot

Polițiștii efectuează 3 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune

Fratele manelistului Tzancă Uraganu, Miraj Tzunami, a fost ridicat de mascați, marți dimineanță, în timpul unor percheziții care au avut loc la Ploiești.

Unul dintre bărbații care se dădeau drept preoți este fratele lui Tzancă Uraganu.

Cel mai probabil, el va fi reținut de către oamenii legii. În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Suspecții ar fi folosit o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme.

 Aceştia erau contactaţi de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acțiune participă și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Gorj și Prahova, dar și polițiști ai serviciilor criminalistice Gorj și Prahova. 

Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, a împlinit 32 de ani.

Alertă la Ambasada Ucrainei de la București