Sursa foto: Screen Rent

Pentru prima dată de la lansarea filmelor „Singur acasă”, clădirea unde familia McCallister își petrecea Crăciunul este de închiriat prin Airbnb. Conform informațiilor The Sun, legendara casă poate fi închiriată timp de o noapte. Imobilul este construit în stil georgian, având o suprafață de aproape 400 de metri pătrați. Mai mult, casa situată în Chicago a fost vândută cu 1,58 de milioane de dolari.  Noul proprietar nu vrea să-i fie cunoscut numele.

Filmul „Singur acasă” a devenit emblematic

Macaulay Culkin, puștiul din fimele „Singur acasă” a devenit o vedetă peste noapte. Cu un buget de doar 18 milioane de dolari, primul film a avut încasări de peste 400 de milioane de dolari.

Noul proprietar al case oferă posibilitatea nostalgicilor să petreacă o noapte în casa sa. Astfel, el a deschis o licitație pentru închirierea imobilului pentru noaptea de 12 decembrie. Licitația va începe în patru zile, mai exact 7 decembrie, iar banii strânși vor fi donați spitalului de copii din Chicago.

În momentul în care a fost filmat filmul, casa a aparținut lui John și Cynthia Abendshien. Ei au închiriat casa companiei de producție cinematografică Hughes Entertainment. Faimoasa casă are cinci dormitoare, patru băi și a fost scoasă la vânzare la prețul de 2,4 milioane de dolari.

”Vrem să aducem un zâmbet pe chipul copiilor care sunt nevoiţi să îşi petreacă cea mai frumoasă zi din an în spitale şi le oferim posibilitatea persoanelor îndrăgostite de aventurile lui Kevin McCallister să petreacă o noapte în casa în care puştiul s-a luptat cu Bandiţii Uzi Marv şi Harry. După ce a fost uitat de părinţi singur, acasă”, se arată în anunţul postat pe pagina Airbnb.

Conform NY Post, prețul licitației începe de la 900 de dolari și poate ajunge până la fabuloasa sumă de 10 mii de dolari pentru o noapte în faimoasa casă.

Airbnb promite oaspeților o grămadă de surprize, de la capcane până la întâlnirea cu tarantula lui Buzz, dar și cea mai bună pizza din Chicago. Mai mult, chiar actorul care l-a interpretat pe Buzz va fi cel care îi va întâmpina pe oaspeți.

Jaf ca în ”Singur Acasă”: hoțul s-a așezat pe telefon și a sunat la poliție