FOTO libertatea
Foto: Libertatea

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu: „Șpăgari care au dat o masă unor procurori sau polițiști. Le retrag toate autorizațiile!”

Se pare că ieri, parcul Herăstrău din Capitală s-a transformat într-o mare petrecere și într-un imens ring de dans. Oameni, mâncare, băutură, chiar și-un DJ care să întrețină atmosfera de sărbătoare. Firește, după 2 luni de stat în casă, o astfel de atitudine era de așteptat. Cu toate că era de așteptat, asta nu înseamnă că felul în care oamenii au ales să se destindă este unul corect. Să ne amintim că deși nu mai suntem în stare de urgență, pericolul răspândirii virusului încă nu a trecut, astfel că trebuie să ne ferim în continuare pentru a nu reveni la condițiile restrictive, cele care nu ne plac.

Observând marea distracție din Herăstrău, Bădulescu n-a rămas indiferent, ba mai mult decât atât, a amenințat că va retrage o serie de autorizații celor ce au vândut mâncare ieri în parc.

Bădulescu: „Trebuiau să aibă bunul simț să-și țină vesela și mesele puse deoparte”

”Ce putem noi la momentul acesta să criticăm și probabil că mâine (duminică – n.r.) vom lua toată măsurile este atitudinea acestor fericiți ai sorții, care de-a lungul timpului, după anul 1990, s-au comportat cum au vrut ei doar pentru că au dat să mănânce o masă unor procurori sau a tot felul de polițiști care le-au permis să aibă acele terase pe salba de lacuri a Herăstrăului, dar vă garantez eu că de mâine, acești șpăgari care ne-au disperat cu aceste terase o să aibă un alt regim și alt tratament!

Trebuiau să aibă bunul simț să-și țină vesela și mesele puse deoparte. (…) Se consideră niște oameni care au influență asupra autorităților, dar vă garantez eu că n-o să mai aibă de mâine, că le retrag toate autorizațiile. Dacă n-ai autorizație de 30 de ani și ai terasa acolo, ce ești? Ești gâdea, ești jupân!

Noi putem face un anumit tip de controale, nu sunt genul de om care o să spun că odată cu declanșarea stării de urgență, dar și a celei de alertă, poliția locală, care are această atribuție, se substituie operativ Direcției General de Poliție a Municipiului București, pentru că toți suntem autoritate publică până la urmă”, a spus Aurelian Bădulescu la Digi 24, potrivit celor de la stiripesurse.ro.

Citește și: ALDE vor să iasă la bere la terasă, ca băieții

#News