FOTO Stirile PRO TV
FOTO Stirile PRO TV

Cei din ALDE își doresc redeschiderea teraselor. Dacă până acum la mare modă era să militeze tot poporul pentru redeschiderea bisericilor, cum asta pare să se fi rezolvat, cei din ALDE s-au trezit că nu mai au motive de revoltă. Așadar au făcut o team building la sediu, pe care probabil că altă dată l-ar fi făcut la o terasă din centrul vechi, așa, ca băieții care mai sunt și colegi pe deasupra. Și-au început să taie de pe listă motivele de nemulțumire. Ăsta nu, ăla neee, dar uite ce motiv bun de revoltă! Să redeschidem, domnule, terasele! O băgăm și pe aia cu economia care trebuie redresată și ne-am scos! Vor fi de partea noastră și patronii, și bețivii.

Măcar în cazul acesta nu mai avem parte de linguriță de unică folosință. Cu puțin noroc, dacă celor de la ALDE le va funcționa schema, patronii vor fi obligați să înceapă să spele bine furculițele și halbele.

Într-o notă ceva mai serioasă, cei de la ALDE se laudă cum că ar fi atras deja atenția guvernului Orban asupra necesității redeschiderii teraselor. Vom vedea!

ALDE, pe Facebook

„ALDE a atras atenţia Guvernului Orban încă dinainte de a intra în starea de alertă că sectorul HoReCa, dar, în particular, terasele îşi pot relua activitatea cu respectarea unor reguli de prevenţie. Ei nu şi nu! Au ales să ţină blocat pentru o perioadă nedefinită acest sector. Acum le spun şi specialiştii, că ar fi un lucru bun redeschiderea teraselor cu anumite reguli, pentru că ar fi şi o modalitate prin care oamenii să se protejeze. Măcar în al 12-lea ceas poate iau în seamă şi deblochează aceste activităţi”, se arată într-un mesaj postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook a partidului ALDE.

Citește și: Raed Arafat trage concluziile primei zile de „relaxare”

#News