Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Diana Șoșoacă a apelat numărul unic de urgență, chiar în ziua de Florii.

Conform declarațiilor, o persoană necuoscută a profitat de absența senatoarei și ar fi aruncat cu ouă în fereastra locuinței.

Senatoarea Diana Șoșoacă a sunat duminică la poliție pentru a face o reclamație

Aceasta a afirmat că a fost plecată de acasă. La întoarcere, parlamentarul a descoperit că geamul de la camera fiicei sale a fost murdărit cu ouă.

Afirmațiile au fost susținute de mai multe surse judiciare.

Cineva, potrivit spuselor, senatoarei, ar fi aruncat cu ouă. Conform Știri pe Surse, deocamdată nu se cunoaște identitatea celui sau celei care ar fi făcut o asemenea faptă.

Polițiștii urmează să stabilească dacă cele reclamate de Diana Șoșoacă se confirmă și dacă aceasta va depune o plângere, mai arată sursa citată.

În urmă cu o lună, mai mulți internauți au trimis-o pe senatoare la Kiev, după ce aceasta a afirmat că nu există un atac asupra Ucrainei

Să vă spun un mic secret: aveţi internet! Efectiv nu înţeleg cum de nu puneţi mâna să căutaţi imagini direct de la sursă. Aveţi ataşat acestui articol o imagine luată de pe mai multe camere live din Kiev. Îmi spuneţi, vă rog, unde sunt „atrocităţile” comise? Unde sunt bombardamentele, unde e nebunia frontului?”, a întrebat senatoarea, pe Facebook.

Declarația a stârnit valuri de indignare în rândul utilizatorilor de Facebook.

De ce nu vă duceți la Kiev, să faceți live-uri d-alea demne de super puterile dvs???? Vă rog eu frumos, nu mergeți un pic pan’ la Kiev să ne relatați, la cald, evenimentele?! Aşteptăm să mergeți în Kiev/Harkov şi să le spuneți oamenilor că bombardamentele (care au distrus numeroase locuințe, şi au cauzat şi pierderi umane) nu există de fapt…”, au fost parte dintre comentariile internauților.