Loredana Groza, apariție șocantă în Duminica Floriilor

Vedeta a pozat într-un costum popular foarte sexy.

Loredana Groza a pozat în ipostaze incendiare chiar în Duminica Floriilor. Ea a ales un costum popular provocator, reinterpretând ținuta în stilul ei caracteristic. Blondina și-a expus picioarele și bustul într-un mod original. Loredana Groza a atras din nou atenția cu o nouă ținută nonconformistă. Artista arată extrem de bine la cei 50 de ani și nu ezită să o arate de fiecare dată când are ocazia. Blondina a apărut în ipostaze senzuale chiar și în postul Paștelui.

Loredana Groza a ales un costum popular și un corset care îi pune sânii în evidență. Piesa de rezistență a vedetei sunt cizmele înalte, din piele, extrem de sexy. Picioarele vedetei sunt la vedere, datorită iei foarte scurte. Diva a stârnit astfel imaginația fanilor. Reacțiile lor nu au întârziat să apară, cei mai mulți fiind extrem de încântați de ținuta extravagantă a vedetei.

Loredana Groza, mesaj pentru fani: Nu am silicoane, nu am liftinguri

”Îți stă superb îmbrăcată așa”, ”Ador această ținută. Sărbători fericite dragă Lori”; ”Wow. …ce BOMBĂ ești”; ”Ești belea, de belea Lore! Te ador”, sunt câteva dintre comentariile postate de fanii vedetei.

Loredana Groza a negat că ar fi suferit vreo intervenție chirurgicală de înfrumusețare, după ce a primit numeroase critici din partea fanilor.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit recent Loredana Groza.

O persoană necunoscută a aruncat cu ouă în geamurile casei Dianei Șoșoacă