Foto: preluare alistmagazine.ro

Prezentatorul și cântărețul Horea Brenciu a precizat, într-un interviu pentru revista OK!, că la început câștiga banii greu, el fiind pus să alerge în toate părțile pentru a ajunge la timp cu plicurile pe care le împărțea marilor firme din Brașov.

 „Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine. Următoarea slujbă a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul.”, a povestit Horia Brenciu.

De asemenea, acesta a mai vorbit și despre prima sa apariție la TV ca și prezentator, afirmând că a avut mari emoții fiin dpentru prima dată în fața camerelor de filmat, în direct.

Horea Brenciu nu a uitat de unde a plecat

 „Ţin minte tot! Costumul meu încropit, vânzoleala din studioul 1 al TVR, colegii mei care erau precum furnicile, pregătind ultimele întrebări, publicul de pe gradenele din platou, cei trei concurenţi, grila de lumini orbitoare, operatorii, cu camerele lor greoaie, din anii aceia, Doru Dumitrescu, redactorul-şef al redacţiei Jocuri şi Concursuri, care îmi spunea mereu să n-am emoţii şi, nu în ultimul rând, speranţele şi emoţiile tatălui meu, rămas la Braşov… Şi toate acestea se întâmplau înainte de a da „acţiune“ emisiunii concurs Robingo, prima licenţă internaţională din România, filmată la început de septembrie şi difuzată, ulterior, pe 3 octombrie 1993”, a mai spus acesta.

Totodată, cântărețul a afirmat că în perioada respectivă, când a făcut primii pași în televiziune, nu exista conceptul de vedetă, oamenii fiind recunoscuți drept personalități, nu neapărat vedete.

„Ţin minte că în perioada respectivă munceam de dimineaţă până seara, pe „brenci“, ca să zic aşa. Realmente, nu apucasem să cunosc deloc capitala. Să-ţi dau doar un exemplu. Doar prin 95, după doi ani de Bucureşti, am văzut unde e Piaţa Romană. Efectiv, nimeni nu mi-a arătat locurile, iar partenerii mei erau mersul pe jos sau metroul, depinde unde stăteam în gazdă.”, a mai spu Brenciu.

Citește și: Horia Brenciu a vorbit despre situația lui financiară