Premierul Ludovic Orban a fost prezent, duminică, la depunerea candidaturilor PNL pentru Consiliul General București, acesta arătându-și susținerea pentru proiectele Capitalei.

„Am ținut să fiu prezent la depunerea candidaturilor PNL pentru Consiliul General București pentru a arăta susținerea mea ca premier pentru toate proiectele pentru București care sunt susținute de consilier. Sunt legat de București, am candidat, cunosc problemele, împreună cu doamna Violeta Alexandru am construit o echipă de oameni competenți.  PSD e ocupat cu tot felul de PUZ-uri pentru a satisface interese nelegitime. (…) În fruntea Capitalei au fost niște oameni care nu au avut habar să implementeze proiecte”, a declarat Orban.

Întrebat de „racolarea” primarilor PSD chiar înainte de alegerile locale,  premierul a precizat că nu cunoaște detalii despre acest subiect. „Nu cunosc detalii legate de acest subiect. Știți poziția mea legată de acest subiect”, a răspuns liderul PNL.

Săptămâna trecută, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a postat pe Facebook că va urma o plângere penală la adresa PNL cu privire la acest fenomen. „PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate!”, a scris Ciolacu.

Citește și: Sondaj Sociopol. Gabriela Firea conduce în preferințele bucureștenilor

#News