Actorul Mihai Bendeac are emoții mari! Ce mesaj i-a transmis Codin Maticiuc

Mihai Bendeac a împlinit azi 39 de ani.

Mihai Bendeac, juratul de la „iUmor”, a împlinit azi 39 de ani, fiind felicitat de zecile de fani dar și de prietenii săi apropiați.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori. Juratul de la „iUmor” are numeroși fani pe rețelele de socializare, mai ales datorită succesului colosal de pe plan profesional.

Codin Maticiuc i-a transmis actorului un mesaj emoționant pe pagina sa personală de Instagram, cu ocazia aniversării sale.

”E ziua lui Mihai. Adică fix în câteva ore. Las și eu aici și acum poza asta ca să fur startul cu ”La mulți ani”-ul!”, a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Mihai Bendeac își împarte zilnic timpul între teatru și emisiuni TV, el având și alte proiecte. Actorul a declarat că din teatru câștigă peste 6.000 de lei lunar.

Mama sa, Emilia, asistentă medicală, are o afacere în Capitală. Cei doi au o relație foarte bună.

În urmă cu peste un deceniu, Emilia Bendeac și-a deschis un cabinet stomatologic în Capitală. Actorul a menționat că nu este vorba de o clinică.

La sfârșitul anului 2020, Mihai Bendeac împreună cu mama sa, Emilia, au lansat împreună o carte care a avut un mare succes.

Mihai Bendeac a ales să devină actor după ce a citit o carte despre Toma Caragiu.

După absolvirea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, Mihai Bendeac a avut roluri importante în piese de teatru, dar și pe marile ecrane.

Mihai Bendeac a făcut furori printre femeile din România

Artistul a avut relații cu cele mai frumoase vedete. Bendeac recunoaște că a fost îndrăgostit de o actriță din filmele pentru adulți.

Lui Mihai Bendeac îi plac femeile independente, inteligente. Actorul se poate mândri cu faptul că a avut relații cu femei celebre precum Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu sau Celia.

Mirela Zeta i-a fost parteneră timp de doi ani, în perioada facultăţii. Actorul spune că avut multe de învățat de la ea. S-a zvonit că Bendeac ar fi avut o relație și cu Loredana Marin, soția lui Bodo de la Proconsul.
O relație incendiară și plină de umor a fost cea cu Sore, relație care a durat câteva luni. Pe atunci, artista făcea parte din trupa Crazy Win, iar Bendeac era la ”Mondenii”.

Citește și: Ana Baniciu, despre Mihai Bendeac: „Este foarte inteligent”