Marcel Ciolacu și echipa PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu  a afirmat, miercuri seara, într-o intervenţie la România TV, că preşedintele Klaus Iohannis şi „guvernul său au scăpat total pandemia de sub control” şi că în contextul unui număr ridicat de cazuri noi de infectare cu Covid-19, alegerile parlamentare vor trebui amânate.

Președintele Camerei Deputaților a afirmat și faptul că România are nevoie de un Parlament legitim, ceea ce ar însemna ca populația să se și prezinte la vot.  

„Am avut din nou noroc. Nu sunt pozitiv (n.r. era suspect de Covid pentru a doua oară de la „locale”). O să ne încerce în continuare, la un moment dat o să ni se termine şi norocul. Din punctul meu de vedere Preşedintele şi guvernul lui au scăpat pandemia de sub control. La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile parlamentare. Trebuie să avem un Parlament legitim, nu voteză doar câţiva români. Cum poate fi un Parlament legitimi când oamenii nu vin la votare”, a declarat Ciolacu, la România TV.

În ceea ce privește motivarea CCR, cu privire la alegerile parlamentare, Ciolacu a precizat nu a intervenit niciodată să comenteze decizia CCR. „Avem de gând să facem de data asta ceva. Noi vrem să vorbim în primul rând cei din Guvern, să facem un plan.  Avem proiectul de act normativ despre amânarea alegerilor. Eu aş invita în primul rând Guvernul să ne explice.”

Citește și: Data alegerilor parlamentare, la „pixul” lui Iohannis

#News