Carmen Iohannis
Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a așteptat cu nerăbdare începerea școlii, a ales o rochie cu un design românesc, semnat Andrea Tincu, custom made, cu printul inspirat din flori româneşti rare, de munte. Cu alte cuvinte, a ales flori, fără ca acestea să fie neaparat reale. Sau, și-a cumpărat flori. La fel de ireale. Să nu uităm că buchetele de flori au fost interzise în prima zi de școală.

Dacă, de regulă, se cam ferește de activitatea în spațiul virtual, Carmen Iohannis a ales rețeaua Facebook și a scris câteva cuvinte de încurajare în data de 14 septembrie.

”Pentru un an școlar inedit: credință, încredere, protecție, dorința de a învăța! Suntem o echipă, să fie de bun augur!”, este mesajul scris de Carmen Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Potrivit RomâniaTV, Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr„ din Sibiu, şi-a făcut prezenţa la instituţie, cu zâmbetul pe buze şi optimism.

”Ne-a fost dor și unii de alții și de doamna dirigintă și de școală. O să respectăm măsurile de precauție. O să avem grijă să nu ne îmbolnăvim. Încă nu cunoaștem detalii despre cum va fi anul școlar, dar suntem pregătiți. Doamna dirigintă abia așteaptă să ne vadă, ne-a recomandat cărți pe perioada vacanței și ne-a spus să avem grijă de noi ca să ne revedem cu bine. Anul acesta nu cred că vom păstra tradiția îmbrățișării cu doamna dirigintă, dar selfie îl vom face cu măștile pe față și la distanță”, spun elevii soției președintelui României citați de turnulsfatului.ro.

Ce s-a mai întâmplat în familia Iohannis în anul 2020? Averea soților s-a mai mărit puțin: încă o casă. Este vorba despre un apartament cu două camere situat în Sibiu. Apartamentul primit de Carmen Iohannis provine de la mama sa, scrie Cristoiublog.ro.

”Ca urmare a solicitării dumneavoastră, vă comunicăm următoarele: Imobilul la care faceți referire este un apartament cu două camere. Are cu o suprafață de 67 metri pătrați, situat în Sibiu, care s-a aflat în proprietatea părinților doamnei Carmen Iohannis. Doamna Carmen Iohannis a intrat în posesia acestui apartament prin moștenire. Procedura de succesiune a fost finalizată în această perioadă”, a precizat Administrația Prezidențială pentru sursa citată.

În total, Klaus Iohannis şi soţia sa deţin şase imobile, mai exact trei apartamente şi trei case de locuit.

Citește și: Pretendentul PNL la șefia CJ Constanța, ridicol în prima zi de școală

#News

Foto