Florin Piersic a uitat puțin de pandemie și a reluat filmările după o perioadă în care a ales să fie cuminte. Mai exact, artistul a stat departe de lumina reflectoarelor timp de 6 luni. A ales izolarea și a recunoscut că anul 2020 nu a fost tocmai anul său preferat.

Făcându-și deja un program, actorul a fost prezent la filmările pentru emisiunea de Crăciun pe care Antena 1 o va difuza anul acesta. Cel care a făcut public acest lucru a fost nimeni altul decât prezentatorul Dan Negru, conform cancan.ro. Mai mult decât atât, s-a discutat subiectul machiaj. Cum arată Florin cu și cum arată fără. Mai ales că, să ne amintim, Piersic a împlinit 84 de ani.

 ”Am filmat ieri Crăciunul cu puștiul ăsta. Între 48 și 84 nu se simte diferența. Filmez cu ăsta micu’ de mulți ani. E mereu același Benjamjn Button și strania lui tinerețe.

Celor mulți care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută ieri, înaintea filmării, adică, fără machiaj.

Pentru că BUCURIA e cel mai bun machiaj!”, a scris Dan Negru.

Medeea Marinescu, colega artistului, a declarat faptul că pandemia a avut un impact foarte mare în viața de actor a lui Florin Piersic.

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin. Și virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor. Am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă”, a dezvăluit Medeea Marinescu, pentru Click!.

„Florin este în mare vervă şi abia aştepta să urce din nou pe scenă, mai ales că de aproape şase luni n-a mai jucat. El era însă cel mai expus dintre noi. Riscurile sunt prea mari”, a mai dezvăluit Medeea Marinescu.

Citește și: Cum arată Florin Piersic la 84 de ani și cât de mult se teme de coronavirus

#News

Foto