foto: https://www.realitatea.net/

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a ieșit, iar, la atac împotriva #rezist pe care îi catalogează „gașca lacomă și avidă după bani”. Reacția lui Ștefănescu a apărut după ce Dana Budeanu a făcut publică o înregistrare în care Nicușor Dan făcea trafic de influență pentru un om de afaceri controversat.

„Deci l-au prins pe Plicușor Dan direct cu mâța-n sac! Și e doar un exemplu din toată gașca asta haștag-rezist. Gașcă lacomă și avidă după bani, funcții, contracte cu statul și lux! Grup bine organizat și utilizat la maxim de statul paralel pentru «paradirea» adversarilor politici! Care au fost hărțuiți, scuipați, intimidați și înjurați de o mână de oameni toxici, fără scrupule și implicați în toate mizeriile pământului! Voi realizați cât de mult rău au făcut personajele astea?”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

Deci l-au prins pe Plicușor Dan direct cu mâța-n sac! Și e doar un exemplu din toatā gașca asta haștag-rezist. Gașcā…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Marţi, 15 septembrie 2020

Dana Budeanu a publicat înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre Nicușor Dan și fostul ziarist Cristian Zărescu, actual consilierul primarului PSD al sectorului 4, în care cei doi discută despre acțiunea primăriei de demolare a unei construcții deținute de un om de afaceri în Sectorul 4.

Citește și: Gabriela Firea: „Salvatorul Bucureștiului se dovedește a fi «frate» cu interlopi”

#News