Iulia Kelt
Viorica Dăncilă - Foto: Iulia Kelt

Dacă în trecut, Viorica Dăncilă pleca din ședințe cu lacrimi în ochi din cauza spuselor chisnovatice ale lui Claudiu Manda, iată că acum aceasta alege să se reinventeze și să abordeze situația în mod diferit. Descoperim, astfel, o Dăncilă mult mai puternică, stăpână pe sine, care pare să nu mai pună la suflet răutățile colegilor de partid. O Dăncilă pe care nimic nu o mai poate doborî. Sau cel puțin așa lasă aceasta să se creadă.

„Declarația lui Claudiu Manda, am vorbit și cu Lia Olguța Vasilescu și cu domnul președintele interimar Marcel Ciolacu, nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern care, de fiecare dată am spus, nu pot să vorbesc de performanță, dar pot să vorbesc de eficiență”, declară aceasta.

Așadar, Viorica Dăncilă se autoapreciază vorbind despre ea la persoana a treia. Cum altfel ai vorbi despre un fost prim-ministru, chiar dacă acel prim-ministru ești tu, nu? Mai ales în condițiile în care ai avut ceva realizări, după cum chiar tu, fostul prim-ministru, te lauzi.

”În momentul în care faci o afirmație și ești un om puternic ți-o asumi atunci când faci referire la o anumită persoană. Eu cred că trebuie să-l întrebați pe domnul Manda la cine s-a referit”, a completat Viorica Dăncilă.

Acum, nu ne dăm seama dacă Viorica Dăncilă a devenit o femeie cu adevărat puternică de când nu mai are atâtea treburi pe cap, alegând să ignore răutăcioși ca Manda, ori chiar nu a înțeles la cine s-a referit acesta în momentul în care a declarat că nu-și mai dorește proști în partid. Însă, dacă această atitudine îi face bine doamnei Dăncilă, cine suntem noi să îi stricăm fericirea?

Ce-i drept, replica doamnei fost prim-ministru al României vine un pic mai târziu decât ar fi trebuit, însă, probabil că doamna a folosit acest timp pentru a se hotărî dacă Manda s-a referit sau nu la ea, atunci când a făcut acele declarații.

#News