Claudiu Manda

Dacă în trecut, Claudiu Manda își putea trece în palmaresul declarațiilor faptul că a numit-o „proastă” pe Viorica Dăncilă, făcând-o pe această să plângă, iată că Manda iese acum cu alte declarații, dovedind faptul că nu se dezminte. Reamintim că la momentul potrivit, Dăncilă l-a acuzat pe Manda de lipsă de bărbăție, declarând că în condițiile în care colegii își bat joc de aceasta, și-ar fi dorit să se retragă din cursa prezidențială, lucru care nu s-a întâmplat, din câte ne putem aminti.

„​Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din păcate i-am sprijinit. Toți acolo în CEx să ne asumăm greșelile, dar să nu le mai facem” , a declarat Manda.

Astfel, Claudiu Manda afirmă că de-acum încolo, PSD se va orienta spre oameni care știu cu ce se mănâncă gramatica, pentru ca imaginea partidului să nu aibă de suferit. Probabil acesta este și motivul pentru care, după eșecul Dăncilă, aceștia s-au reorientat spre Marcel Ciolacu, vizibil diferit de predecesoarea sa.

Foto

#News