Magda Catone

Ultima veste vine de la celebră actriță Magda Catone care, se pare că își dorește să dea teatrul pe politică. În cursul zilei de astăzi, aceasta a declarat că s-a înscris în PNL, vizând, de asemenea, și o funcție în administrația locală. Mai exact, vorbim despre postul de consilier local în Sectorul 2, unde Magda Catone speră nu numai să strângă numărul de voturi aferent înscrierii în cursa electorală, însă, în cel mai bun caz, chiar să ajungă să facă parte din forul decizional al Sectorului 2.

„Ieri s-a alăturat echipei PNL Sector 2 renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone, care a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică a comunității Sectorului 2.

A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea și a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”

Deși a jucat în numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut și în telenovele, niciodată nu a renunțat la cariera ei teatrală.

Este deținătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de teatru din Brașov, 1983, și a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinești, 1984”, se arată într-un comunicat postat de filiala PNL Sector 2, pe Facebook.

Citește și: Cătălin Moroșanu dă ringul pe politică și Iașiul pe Galați

Magda Catone urmează să fie susținută, de asemenea, și de USR PLUS care, la nivel de Capitală se află într-un parteneriat politic cu PNL pe durata alegerilor locale 2020.

Magda Catone: „Vom reuși să redăm strălucirea Sectorului 2”

„Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuși să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetățeni. Cred în echipa PNL și cred în valorile și principiile Partidului Național Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 și putem reda zâmbetul cetățenilor”, a declarat Magda Catone.

Citește și: Marcel Vela, tranșant: „Suntem cu ochii pe infractori!”

#News