Catalin Moroșanu

Cu toate că nu e gălățean, luptătorul K1 Cătălin Moroșanu s-a gândit că n-ar fi rău să bată palma cu filiala locală din Galați a PNL și să înceapă să se gândească la o candidatură strașnică pentru funcția de consilier județean. De altfel, potrivit Agerpres, ieșeanul Moroșanu ar fi acceptat să candideze pentru orașul de la Dunăre la rugămințile președintelui PNL Galați, George Stângă, prieten vechi al „Morții din Carpați”.

În acest scop, Cătălin Moroșanu intenționează să își schimbe actul de indentitate și să îmbrățișeze, astfel, valorile liberale gălățene pe deplin.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”, a declarat Cătălin Moroșanu.

De altfel, Cătălin Moroșanu este membru PNL din 2012 și are la activ două mandate de consilier județean la Iași, fiind și vicepreședintele PNL Iași, prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal, dar și secretar regional în Nord Estul Moldovei, în cadrul BN-ului PNL.

Rămâne de văzut ce funcții va ocupa în cadrul filialei PNL Galați și, mai mult decât atât, dacă gălățenii îl vor întâmpina cu prietenie pe acesta.

Măcar de frică… și tot trebuie votat.

Citește și: Marius Stan, ambidextru politic, din nou în brațele lui Ponta

#News