Mihai Fifor - sursă Facebook

Mihai Fifor este un fost ministru din partea PSD. Nimic neobișnuit până aici, ați putea spune. Orice politician trece, mai devreme sau mai târziu, printr-o funcție ceva mai înaltă. Ei, bine, Mihai Fifor e un fost ministru din garda lui Dragnea, cea împotriva căreia s-a protestat sute și sute de zile, în toate piețele importante din țară.

Și cum unii au tendința de a-și corela grosimea obrazului cu gradul de uitare, iată că Mihai Fifor consideră util să îi sfătuiască pe liberali pe care îi acuză de furt și de interese proprii.

Pe de altă parte ei, social democrații, luptă pentru un stat social just, spune Fifor.

Soluțiile și acuzele lui Fifor

„Oprirea speculei cu #terenagricol și consolidarea proprietății naționale, ca pământul țării să nu ajungă doar pe mâini străine.

Stabilirea valorii #coşuluiminim de consum lunar pentru trai decent, astfel ca salariul minim să poată crește anual prin raportare la un indicator real.
Suspendarea înstrăinării pentru doi ani a firmelor de stat, pentru ca gașca PNL să nu poată #vinde CEC și Eximbank, pe doi lei, în plină pandemie.

Noi luptăm pentru un stat social just, liberalii sunt preocupați doar să-și sporească propriile averi. Guvernați pentru români, nu furați cu două mâini!”, este de părere senatorul arădean din partea PSD, Mihai Fifor.

Citește și: Rareș Bogdan crede că prea mult „socialism” din partea PSD, strică

#News