Foto: preluare PRO TV

Celebrul cântăreț ce a cucerit România cu melodiile sale de cartier în anii 2000 a ajuns să fie un soț iubitor și un tată protector. Într-un interviu pentru ego.ro, Puya a vorbit despre soția sa și ficele pe care le au împreună.

Acesta a spus că relația dintre cei doi este atât de solidă datorită unor „ingrediente” secrete pe care le folosesc amândoi.

„Prin înțelegere reciprocă, în primul rând. Și pentru faptul că nu am stat mereu acasă. Dacă stai mereu ochi în ochi, atunci te cerți. Ca să îți fie dor de cineva, trebuie să mai și plece. Fiecare trebuie să își vadă de treaba lui, iar apoi să vă întâlniți într-un punct comun”, a precizat artistul.

O căsnicie bună este și un dar de la Dumnezeu, depinde pe cine nimerești, nu știi niciodată 100%

Totodată, cântărețul a mai spus că de educație fetelor lui se ocupă, în mare parte, nevasta lui. Aceasta le învață să fie independente, să aibă încredere în ele și să își păstreze o atitudine mereu pozitivă.

„Depresia este boala secolului, iar atunci când începi să gândești prost despre tine, toate chestiile se acumulează și este greu să mergi mai departe. Este foarte important să ai încredere în ceea ce faci, pe lângă cunoștințele de fizică, matematică, chimie. Trebuie să știi să treci peste eșecuri, până la urmă”, a declarat Puya.

De asemenea, celebrul cântăreț a spus că dacă există puțin noroc, oricine își poate găsi perechea, atâta timp cât își dorește cu adevărat acest lucru. El a mărturisit că mereu și-a dorit pe cineva cu care să împartă binele și răul, să meargă acasă de sărbători și să se simtă în largul lui când o prezintă prietenilor.

„Mi-am dorit mereu să am o fată de acest gen, să pot să zic: Ea este o doamnă. Este interesant să exersezi până la un punct, dar nu te împlinește, din punctul meu de vedere. La un moment dat, când m-am dus la preot și m-am spovedit, i-am spus: Nu știu ce se întâmplă că întâlnesc numai vagaboande. El s-a uitat la mine și mi-a zis: «Păi, normal, că pe cele cuminți nu le bagi în seamă». Atunci mi s-a aprins un beculeț, pe cele cuminți nu prea le băgam în seamă, că mă plictiseam repede. Dacă ai răbdare și cauți și altceva în afară de seara respectivă, atunci e posibil să găsești”, a concluzionat Puya.

Citește și: Puya cere societății să-i accepte faptul că el nu-i poate accepta pe alții