Sursa foto: Facebook/Maurice Munteanu

Maurice Munteanu a declarat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că și-a dorit să devină actor, nicidecum un fashion editor de modă.

Acesta a spus că a dat admiterea la UNATC de patru ori, dar de fiecare dată a fost respins. În perioda respectivă, în comisia de admitere făcea parte și actorul Florin Zamfirescu. Juratul de la „Bravo ai stil” a mărturisit că a fost un lucru bun faptul că nu a ajuns să fie actor.

„Sunt cine mi-am dorit să fiu”

„Acum, după atâția ani, mulțumesc comisiei care m-a picat cu ultima notă patru ani la rând și nu pentru că aș fi avut o prestație discutabilă, ci doar pentru că din punctul lor de vedere reprezentam un element surpriză. Prima întrebare pe care Florin Zamfirescu mi-a pus-o la admitere a fost dacă am sau nu o iubită. Când am spus că nu am o iubită, s-a uitat la mine cu bănuială și tot el mi-a spus: Sper că realizezi că asta e o problemă. Atunci erau alte vremuri. Dacă s-ar fi întâmplat asta în 2022, îl aștepta un proces lung și costisitor și risca probabil să rămână și fără catedră.”, a spus Maurice Munteanu, potrivit wowbiz.ro.

Acesta a mai spus că acel moment a fost cu adevărat un moment tulburător, o „discriminare sinistră” la adresa lui, precizând că a avut de-a face cu discriminarea ani la rând.

 „(…) Când mă gândesc la chestiile astea îmi crește tensiunea și îmi dau seama câte vieți de copii care poate chiar au ceva de spus, au fost întrerupte brusc de acest sistem sinistru, corupt, homofob, misogin, care ar trebui desființat și refăcut din temelii”, a mai spus Munteanu.

De asemenea, el e de părere că atâta timp cât oameni cu prejudecăți vor rămâne în funcții importante, cei cu adevărat talentați, dar care nu corespund normalului impus de ei, nu vor avea nicio șansă în niciun domeniu.

„Să le fie rușine! Asta o spun în numele meu și în numele probabil multor, multor copii care au trecut prin tipul ăsta de drame.”, a mai declarat Maurice Munteanu în emisiunea lui Denise Rifai.

Victor Slav a dat lovitura! Fostul prezentator TV muncește alături de angajații săi